مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

تدابیر فصل بهار

با آمدن بهار اخلاط فاسدی که غلیظ و منجمد شده بودند، شروع به رقیق‌ شدن و به حرکت در آمدن می‌ کنند، در این زمان بیماری‌ های کهنه و مزمن سرباز می‌ کنند ! در این فصل از خوردن غذا های سنگین مانند گوشت، غذا های چرب و سرخ‌ کردنی، خامه و شیرینی زیاد پرهیز کنید. خوردن آش و سوپ، اسفناج، سمنو، قره قروت، آب دوغ، ماءالشعیر طبیعی و عرق کاسنی در این فصل توصیه می‌شود. از ورزش و استحمام زیاد و طولانی بپرهیزید. لباس‌های خنک از جنس کتان بپوشید…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  نسخه سنتی

دیدگاه ها