مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خوراک نخود

مزاج گرم تعداد نفر ۴
مفید برای مقوی عمومی، مفید برای استخوان ها و کمر
مواد لازم
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
بلغور گندم : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
نخود : دو و یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم
لیموترش تازه یا آبغوره : در صورت تمایل
روش تهیه نخود و بلغور را از قبل خیس می کنیم. نخود را همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت نخود گذشت بلغور گندم را همراه نمک، فلفل و زنجبیل به آن اضافه کرده و مدتی می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. پس از آن ادویه و پودرزیره را اضافه کرده و تفت می دهیم. گوجه فرنگی را با کمی آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه پیاز به کل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل و نیاز می توانیم از چاشنی آبغوره یا آب لیموترش تازه استفاده می کنیم.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها