مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص و مزاج کیوی

کیوی مزاجی سرد و تر دارد. ارزش غذایی پایینی دارد ولی موجب تقویت سیستم حفاظتی بدن می شود و ابتلا به سرما خوردگی را کاهش می دهد. استفاده از این میوه برای کاهش بیماری های قلبی، سرطان و استرس مفید خواهد بود. از طرف دیگر آلرژی زا بوده و برای افرادی که مستعد سنگ کلیه و کیسه صفرا هستند به هیچ وجه توصیه نمی شود. مصرف کیوی مانع جذب کلسیم می شود…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها