مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

درمان شوری دهان

در طب سنتی شوری دهان ممکن است به علت غلبه سودا باشد.از مواد غذایی سودا زا مانند: مواد غذایی سرد وخشک(کشک وماست و قراقروط،شاه توت، تمشک، آلبالو، ازگیل، انار ترش، بالنگ، تمر هندی، زالزالک، زرشک، ذغال اخته، سنجد، غوره، کنار، گریپ فروت، لیمو عمانی، نارنج، به ترش، لیمو ترش و سیب ترش،ریواس وگشنیز،باقلا خشک، برنج (آبکش)، جو، ذرت، عدس و ماش،گوشت بز، قلوه، سیرابی و شیردان،سماق، نشاسته و قهوه)،غذاهای شور،غذاهای مانده و فریز شده،بادنجان، کلم بروکلی و انواع کلم ، فلفل دلمه‌ای، انواع ترشی و گوشت گاو،چای،سیب زمینی،غذاهای کنسرو شده،آب میوه های صنعتی،نوشابه،سوسیس و کالباس،چیپس و پفک پرهیز کنید.
از افراط و تفریط مانند خواب زیاد و کم خوابی، پرخوری کم خوری، کارپر فشار وبیکاری، دیر خوابیدن و خوابیدن بین الطلوعین و خواب دم غروب و شغل پر استرس و گرمای شدید و سرمای شدید و دوری از طبیعت شادی بیش از حد و فکر و خیال زیاد و نگرانی مداوم وسکوت مداوم و شلوغی مداوم و استفاده بیش از حد از موبایل و کامپیوتر پرهیز کنید.
مصرف پنیر همراه با چای شیرین به عنوان صبحانه برای سوداوی ها بسیار مضر می باشد.
در بین غذاها از نوشیدن مایعات به خصوص آب یخ پرهیز کنید.
ازمواد غذایی گرم وتر بیشتر استفاده کنید.
از لحاظ جسمی و فکری خود را خسته نکنید

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  سوال از طبیب

دیدگاه ها