مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص و مزاج قارچ

نام: قارچ

مزاج: سرد و تر

در مصرف قارچ دقت ویژه داشته باشید…هیچ‌ گاه همراه آن آب، نوشابه یا دوغ خنک مصرف نکنید !

مفید برای: فعالیت مغز، بیرون کردن سم‎های بدن و بلغم، حاوی آنتی‎بیوتیک، مقوی استخوان‎ها، جبران کمبود ویتامین D در بدن، کاهش ترشح بزاق دهان، تصفیه دستگاه گوارش، تقویت نیروی جنسی مضر برای: دیرهضم، افزایش غلظت خون، درد معده، مضر برای بیماران کولیت روده، نامناسب برای اطفال، سالمندان و زنان حامله، مضر برای بیماران نقرس، ناراحتی اعصاب و کبد مصلحات: آويشن، زيره، فلفل سياه، خردل، پختن با نمک و شوید، روغن کنجد و زیتون، پونه، زنجفیل

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها