مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دم کرده زنجبیل

مزاج گرم و خشک تعداد نفر ۴
مفید برای بالابرنده فشار خون، آرامش بخش، تقویت کننده حافظه، تنظیم کننده ادرار، ضد بلغم، خون ساز، ضد درد مفاصل، مقوی معده
مواد لازم
آب : دو لیوان
پودر زنجبیل : یک قاشق مرباخوری
روش تهیه پودر زنجبیل را در یک قوری چینی ریخته، به میزان لازم آب جوش به آن افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها